Programma

Programma Culturele Middagen 2019

Aanvang steeds om 14:30 uur

Zondag 28 april: Mnnnzngvrngng

De Mnnnzngvrngng uit Beetsterzwaag zingt wonderschone liederen over woeste rivieren en woelige harteroerselen. De 9 mannen zingen a capella in 't Nederlands, Zweeds, Engels en uiteraard in het Frysk. Soms begeleid met akoestische gitaar. Van volksmuziek tot klassiek en middeleeuwse popmuziek. Met hun vierstemmige zang nemen deze heren u mee naar hoger sferen!
facebook.com/mannenzangvereniging

Zondag 26 mei: Less is More band

Een muzikale familie van zes mensen met cornetten, trombone, en tuba’s. Een kleine brassband die bekende klassieke muziek met populaire muziek verbindt. Ze nemen ons mee op een muzikale reis en brengen een bijzonder verhaal!
www.lessismoreband.nl

Zondag 30 juni: Om de Hoek

De Zwolse band Om de Hoek speelt tijdloze nummers uit de popmuziek: via Ben Howard en The Foo Fighters naar The Police, Joe Jackson en Paul Simon. Soms ingetogen, soms uitbundig en altijd akoestisch. Alle teksten zijn in het Nederlands. Een optreden van Om de Hoek kan een feest van herkenning zijn, maar soms ook een aangename zoektocht in je herinnering voor het beantwoorden van de vraag: "waar ken ik dat liedje van?"
www.omdehoek.info

Zondag 28 juli: Verrassing!

Zondag 25 augustus: Terribel Jazzband

Keep the music alive is al 25 jaar het motto van deze band. De muziek behoort tot het genre jazz oude stijl, dixieland, mainstream en soft swing.
facebook.com/TerribellJazzband

Zondag 29 september: Barokkoor

Het Barokkoor Zwolle is een klein ensemble dat gespecialiseerd is in het zonder begeleiding zingen van oude muziek. Oude muziek klinkt misschien saai, maar is dit niet. De muziek uit deze tijd was vooral gericht op het overbrengen van emoties, waarbij de tekst leidend is.
www.barokkoor.nl

Zondag 13 oktober: Just Vibes

Ron, Wilfred Joost, Tom en Johnny, met gitaar, trompet, drums, bas en percussie. Just Vibes zoekt (en vindt!) in de muziek altijd de 'magie' : het moment dat alle muzikanten zich wezenlijk met elkaar verbinden via de muziek, waardoor de muziek als vanzelf ontstaat.
www.justvibes.nl