Programma

Programma Culturele Middagen 2018

Aanvang steeds om 14:30 uur

27 april: mnnnzngvrngng

De Mnnnzngvrngng uit Beetsterzwaag zingt wonderschone liederen over woeste rivieren en woelige harteroerselen. De 9 mannen zingen a capella in 't Nederlands, Zweeds, Engels en uiteraard in het Frysk. Soms begeleid met akoestische gitaar. Van volksmuziek tot klassiek en middeleeuwse popmuziek. Met hun vierstemmige zang nemen deze heren u mee naar hoger sferen!

27mei: Verassing!!!

 
 

24 juni: Popkoor Peppersweet

Een pittig, leuk en zeer muzikaal popkoor dat begeleid wordt door dirigent Margriet Bruggemans en pianist Reinder van Raalte. Omdat Margriet niet van zingen binnen de lijntjes houdt, maakt zij samen met de pianist de arrangementen zo dat het een heerlijke moderne sound krijgt.
www.margrietbruggemans.nl

29 juli: Shantycrew Buitenboord

De crew brengt zeemansliederen, shanty's en aanverwante liederen ten gehore en heeft al vaker een gezellige middag verzorgd bij onze theeschenkerij.
www.shantycrewbuitenboord.nl

26 augustus: Lizette van Kuik

De zingende kapster uit Assendorp Een zangeres gedreven door haar passie: het creëren van voorstellingen en concerten op verschillende plekken, voor jong tot oud. Haar repertoire bestaat uit jazz, soul, nederlandstalig, disco, funck en een tikje rock
www.lizettevankuik.nl

9 september: Kunstgilde Hattem

Kunstenaars aan het werk Onder de noemer ' Kunst aan de IJssel' worden verschillende kunstwerken vervaardigd, waaronder schilderijen, kunstwerken van textiel en sieraden.
www.kunstgildehattem.exto.nl

30 september: Om de Hoek

De Zwolse band Om de Hoek speelt tijdloze nummers uit de popmuziek: via Ben Howard en The Foo Fighters naar The Police, Joe Jackson en Paul Simon. Soms ingetogen, soms uitbundig en altijd akoestisch. Alle teksten zijn in het Nederlands. Een optreden van Om de Hoek kan een feest van herkenning zijn, maar soms ook een aangename zoektocht in je herinnering voor het beantwoorden van de vraag: "waar ken ik dat liedje van?"
www.omdehoek.nl

14 oktober: Hanzekoor

Hanzekoor Zwolle. Een nederpopkoor bestaande uit 55 enthousiaste mannen en vrouwen. Een splinternieuw koor, onder leiding van Margriet Bruggemans. Ze repeteren iedere maandagavond in Multicultureel Centrum De Enk